Over ons

Op de vraag ‘Wat moves U?’ kan er een hoop worden geantwoord. Alleen sporten in de sportschool, padellen met je vrienden of bijvoorbeeld hardlopen op straat. Maar er kan ook gedacht worden aan een wandeling met de hond, werken in de tuin of fietsen naar het werk. Het kan zijn dat er meerdere antwoorden van toepassing zijn of dat je die van jou misschien nog niet zo goed weet.

Mijn antwoord op de vraag ‘What moves U?’ is al snel ‘Dance Moves Me’. Mijn naam is Marlies Lindauer en ik ben de eigenaar van MovesU. Als klein meisje was ik al dansend te vinden of dat nou thuis of op straat was boeide me niet zoveel. Ik wilde alleen maar dansen. Nu dans ik nog elke dag en heb ik dat ook in Londen en Los Angeles mogen doen. Daardoor beweeg ik voldoende en hoef ik- door de enorme passie die ik voor dans heb – er niet eens meer naar om te kijken of ik wel voldoende beweeg. Gewoon omdat ik van mijn sport geniet en niet zonder wil en kan. Deze passie voor sport/bewegen gun ik iedereen!

Ik heb het dus over sport en bewegen, maar het antwoord op ‘what moves u?’ kon bij mij net zo goed mijn lieve hondje zijn. Door haar ga ik meer naar buiten en geniet ik meer van een wandeling. Soms zit het in de kleine dingen! Iets wat je in beweging brengt, hoeft zeker niet altijd sport te zijn.