Activiteiten

Movement Mats

De Movement Mats kun je herkennen van de arcadehallen. Daar zijn ze 9 van de 10 keer bezet, maar dus ook wel écht een fantastische manier om jong én oud in beweging te krijgen. Bij mij zijn ze zelfs in gebruik voor ouderen in verzorgingshuizen, want waarom op staan als je ze ook kan gebruiken met je handen! De Movement Mats kunnen in overleg aangeboden worden op uw locatie, maar zijn ook toegankelijk op een van de aangeboden locaties van MovesU. Grijp je kans en probeer het uit met je vrienden, familie of collega’s!

Bewegen op muziek voor ouderen

De generatie ouderen van deze tijd heeft vroeger veel gedanst. Hoe leuk is het om ze weer een beetje terug te brengen naar die goede, oude tijd. Niet met de exacte dans die zij zich herinneren, maar met bewegen op muziek. Zittend in een cirkel zal ik de passen voordoen en de ouderen kunnen mij simpelweg nadoen. We werken voornamelijk met muziek van hun tijd en zullen de les aanpassen op het niveau van de desbetreffende groep. Want zoals wij weten, iedereen is anders en zo heeft ook iedere groep een andere aanpak nodig.

Mocht je wel met de ouderen willen bewegen, maar deze manier van bewegen niet zo voor je zien. Check dan zeker nog even de kopjes ‘Movement Mats’ en ‘Op aanvraag van U’.

Muziekbingo

Bij onze muziekbingo draait het niet alleen om de gescoorde bingo’s, maar ook om het meedoen. De groep zal op gedeeld worden in verschillende teams. Werk samen om het antwoord te raden, dans en scoor punten in een unieke bingo vol muziek en plezier. Speel het gezamenlijk met jouw vrienden of collega’s en win! Er is altijd prijs.

Dans workshops

Wie houdt er nou niet van dansen? Hiphop, Showdance of misschien gewoon wel een ouderwetse Volksdans. Het kan allemaal. Ik zeg start de muziek en bewegen maar!

Op aanvraag van U

Staat er tussen de diverse activiteiten nog niet wat jij zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! We denken maar al te graag met je mee om de best passende activiteit voor jou en/of de groep die je voor ogen hebt te creëren.